Voordelen van een printer te leasen

By 18 februari 2020Besparend Printen

Printers en kopieerapparaten of MFP (Multifunctionele Printers) zijn onmisbaar om je dagdagelijkse activiteiten vlot te laten verlopen.

De beslissing om een printer te kopen of te leasen is dan ook een beslissing waar maar al te vaak te licht wordt overgegaan.

Zowel kopen als leasen van printers en kopieerapparaten heeft voor- en nadelen en is zeer afhankelijk van de behoeften van je bedrijf en in welke fase je bedrijf zich bevindt.

Printen met LeafPrinters

5 Voordelen van een All-In-One printer te leasen

 

Om je een idee geven van het verschil tussen leasen of kopen van een printer hebben we hier al 5 voordelen opgelijst:

 

Lage of geen investeringskost

Als KMO of start-up besteed je je kapitaal liever aan investeringen die direct meedragen aan groei zoals (nieuwe) producten, marketingcampagnes of personeel, en kantoormateriaal kan kostelijk zijn.

Leasen of huurkopen van kantoormateriaal zoals All-In-One printoplossingen biedt je dan alsnog toegang tot essentieel kantoorapparatuur die nodig zijn voor de dagelijkse werking.

 

Verhoog de bedrijfsproductiviteit met een MFP

MFP’s maken documentbeheer efficiënt en gestroomlijnd.

Van scannen en kopie’s maken tot het verzenden en ontvangen van faxen, een MFP is ontworpen om al deze taken uit te voeren en meestal nog veel meer.

Moderne MFP’s zijn ook geïntegreerd met slimme functies die bijvoorbeeld de papieren documenten/scans automatisch digitaliseren en via het gekoppelde bedrijfsnetwerk opslaan.

Maar een MFP kan duur zijn in aankoop. Leasen of huurkopen is dan een geweldig alternatief.

Bovendien kan alle nodige software en onderhoud aan de lease worden toegevoegd in plaats van afzonderlijk te moeten worden aangeschaft.

Konika Minolta bizhub C250

Veroudering is geen probleem

Een onderdeel van het gezond houden van een bedrijf is zijn flexibiliteit en mogelijkheid om snel te anticiperen op en bijhouden van technologische vooruitgang.

Maar technologie staat nooit stil en het kan duur worden om op elk moment met alles mee te zijn en bij te blijven.

Bij hardware en daarbij ook MFP’s is dit niet anders.

De aanschaf van een kopieermachine en printer (of MFP) lijkt misschien een geweldige eenmalige en goedkopere investering, maar het betekent ook dat je jarenlang aan het toestel gebonden bent.

Bij leasen of huurkoop zijn er bv opties voor kantoorprinters en copiers waarmee je apparatuur kan upgraden tegen weinig tot geen extra kosten.

Dit betekent dat je je kantoortechnologie altijd kunt upgraden en toegang hebt tot state-of-the art kantoorapparatuur.

 

Probleemloos en zorgeloos onderhoud

De meeste leaseplannen voor kopieerapparaten en printers worden geleverd met een  onderhoudscontract dat betrekking heeft op service, onderdelen, werkuren en benodigdheden.

Dit is extra handig voor bedrijven die slechts een beperkte (of geen) IT-afdeling hebben.

Omdat onderhoud vaak in de overeenkomst is opgenomen hoeven bedrijven die hun apparatuur leasen zich ook geen zorgen te maken over downtime en kunnen ze al hun werknemers dezelfde kwaliteitsnorm bieden.

 

100% Financiering + alle benodigdheden gecovered

Bij veel leaseplannen kan je benodigdheden zoals inkt en tonercartridges voor een afgesproken aantal afdrukken of prints aan het contract toevoegen.

Eventuele extra benodigdheden kunnen indien nodig worden bijgekocht.

Als je een klein bedrijf bent met weinig afdrukbehoeften, betekent dit dat je geen extra kosten hebt omdat alles wordt gebundeld in één leasebetaling.

 

Om even op te sommen:

  1. Lage of geen investeringskost
  2. Verhoog de bedrijfsproductiviteit met een MFP
  3. Veroudering is geen probleem
  4. Probleemloos en zorgeloos onderhoud
  5. 100% Financiering + alle benodigdheden gecovered

Interesse om een nieuw Multifunctioneel Print Toestel te leasen om je kosten beter onder controle te houden en tegelijkertijd je productiviteit te verhogen, bekijk dan zeker hier eens ons aanbod of laat je gegevens hier achter om vandaag nog gecontacteerd te worden door één van onze medewerkers om te kijken waar Leaf Printers jullie kan ontzorgen.

Of Neem zelf contact op via +32 89/24 55 65 of via mail: info@leafprinters.be

Author Leaf Printers

More posts by Leaf Printers